Zoekmachineoptimalisatie

Marketing, kortgezegd een allesomvattend begrip met als doel een bedrijf te promoten. Tegenwoordig gebeurt dit steeds meer via internet en e-mail. Denkt u zich bijvoorbeeld het verschil tussen een positie op de tweede pagina van een zoekopdracht op b.v. google en een nummer vijf positie in. Zou u naar de tweede pagina ‘scrollen’ en hier gaan zoeken naar hetgeen waarnaar u op zoek bent?

Onderzoek heeft aangetoond dat de meeste mensen hun keuze laten vallen binnen de eerste 8 tot 10 weergegeven zoekresultaten. Het is dus de truc te zorgen dat u daar tussen probeert te komen met uw bedrijf. Afhankelijk van de structuur van uw huidige website is in dit geval een advertentieprogramma een goede oplossing. Het nadeel is echter dat je hiervoor periodiek zult moeten investeren, waarbij je pas later kan bekijken of dit iets heeft opgeleverd.

Bij bedrijven die een verouderde of helemaal geen website hebben kunnen we zoekmachineoptimalisatie al vanaf het begin implementeren, bijvoorbeeld door een bepaald platvorm te kiezen die vindbaarheid zeer geschikt maakt. Prijzen hiervoor lopen sterk uiteen dus wij raden u aan uw wensen uiteen te zetten via een e-mail (zie hieronder ons aanvraagformulier). Wij kunnen uw aanvraag dan geheel vrijblijvend voor u doornemen.