Drukwerk verzorgen

Vaak horen we van onze klanten dat ze op het gebied van drukwerk door de bomen het bos niet meer kunnen zien. Er zijn zeer veel verschillende technieken, die allemaal weer verschillen in kwaliteit en prijs.

Wij verwachten niet dat wanneer u zojuist een ontwerp voor bv een folder goedgekeurd heeft, u zich kunt redden zonder enige hulp. Dikte van het papier, glans of mat, laminaat of UV spot..het zijn allemaal zaken die uw communicatiemiddelen wel of juist niet ten goede komen. Wij helpen hierbij en nemen de verantwoordelijkheid voor een goede aflevering, zodat u zich nergens druk over hoeft te maken. Wij werken dan ook samen met vaste drukkerijen die ons constante kwaliteit waarborgen.

Digiflyerdesign helpt en ondersteunt bij het kiezen van een (digitale) drukker, gefilterd op voor u relevante punten. Als het goedkoop moet hebben wij oplossingen, maar als alleen kwaliteit telt dan hebben wij ook hier de juiste mensen voor. 

Ook als u een herdruk nodig heeft (dus als u uw bestand al klaarheeft) kunnen we u helpen. Door verschillende samenwerkingsverbanden met drukkerijen zijn wij fors goedkoper dan wanneer u dit zelf zou doen.

Vul hieronder ons formulier in en vraag naar onze prijzen voor drukwerk.